Kaart Ranglijst

STAMPPOT

Eigenschappen
Stamnaam:STAMPPOT
Tag:PPOT
Aantal leden:6
Punten van de 7 beste spelers:32.282
Totaal aantal punten:32.282
Puntengemiddelde:5.380
Rang:20
Verslagen tegenstanders: 37.336 (17.)
» Stamakte (externe link)

Stamleden

Naam Rang Punten Globale rang Dorpen
Inchenter 1 7,623 50 2
rino010 2 5,529 112 3
ixfuryanix 3 5,415 115 2
solsolsolsol 4 5,373 120 2
Cinte01 5 4,306 188 1
Tommie1985 6 4,036 212 1
Beschrijving
*Stamppot der Overwinning*

*Ingrediënten:*

•⁠ ⁠1,5 kg aardappelen (je basiskamp, stevig en onmisbaar)
•⁠ ⁠500 g boerenkool (de groene verdedigingslinie)
•⁠ ⁠250 g spekjes (je trouwe wachters)
•⁠ ⁠1 rookworst (het ultieme aanvalswapen)
•⁠ ⁠200 ml melk (de velden van je koninkrijk, voor smeuïgheid)
•⁠ ⁠50 g boter (de tactische kracht achter elk plan)
•⁠ ⁠Zout en peper (je strategieën voor balans en smaak)

*Bereiding:*

1.⁠ ⁠*De basis versterken:*
Schil de aardappelen, je fundament zoals je hoofddorp in TribalWars. Snijd ze in gelijke stukken om je verdediging gelijkmatig te maken. Kook ze in een ruime pan met gezouten water. Laat ze zo’n 20 minuten koken, tot ze zacht zijn, net zoals je troepen zich voorbereiden op een aanval.

2.⁠ ⁠*De boerenkool inzetten:*

Voeg de boerenkool de laatste 10 minuten van het koken toe aan de aardappelen. Dit groene schild, je boerenkool, beschermt het hart van je stamppot, zoals palissades je dorp verdedigen tegen vijandelijke troepen.

3.⁠ ⁠*De wachters mobiliseren:*

Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan tot ze krokant zijn. De spekjes zijn als wachttorens en scouts; klein maar krachtig, altijd gereed om je vijand op te merken en af te slaan. Bewaar het spekvet, dit is de bonus die je leger extra kracht geeft.

4.⁠ ⁠*De eindstrijd voorbereiden:*

Wanneer de aardappelen en boerenkool zacht zijn, giet je het water af. Voeg de boter toe, als een strategische zet om je stamppot soepel en rijk te maken. Stamp alles samen tot een stevige puree, net zoals je je dorp opbouwt en versterkt na een succesvolle veldslag.

5.⁠ ⁠*De aanvaller optrommelen:*

Kook de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. De rookworst is je cavalerie, die aan het front vecht met sterke, vurige slagen. Leg hem triomfantelijk bovenop de stamppot, klaar voor de eindstrijd.

6.⁠ ⁠*De laatste zet:*

Giet de melk er langzaam bij terwijl je blijft stampen, zodat de stamppot smeuïg wordt, alsof je je economie optimaliseert voor de lange strijd. Roer de spekjes door de stamppot, en vergeet het spekvet niet, dat fungeert als een boost voor je verdediging.

7.⁠ ⁠*Kruidenstrategie:*

Breng het geheel op smaak met zout en peper, zoals je zorgvuldig je troepen en strategieën in balans houdt in TribalWars. Niet te veel, niet te weinig, precies goed voor de ultieme overwinning.

*Serveren:*

Serveer de stamppot met de rookworst op een groot bord, als een feestmaal na een glorieuze veldslag. Net zoals je stam groeit in kracht en aanzien na elke overwinning in TribalWars, zo versterkt deze stamppot je lichaam en geest. Elke hap voelt als het veroveren van een nieuw dorp, terwijl de smaak je doet denken aan de strategische triomfen van het spel.

*Tip voor stamhoofden:*

Net zoals in TribalWars, waar je altijd moet anticiperen op nieuwe aanvallen, kun je de stamppot variëren door andere "eenheden" toe te voegen: extra mosterd voor wat pittigheid (een verrassingsaanval), of gebakken uien voor een extra textuur (zoals een slimme verdedigingstactiek).

Eet smakelijk!